MADE IN GREECE
Συνώνυμο του Ελληνικού Πολιτισμού και της ταυτότητας της Μεσογείου, το ελαιόλαδο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας και τον Ανθρώπων του τόπου.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ
Με σταθερή ροή μέσα στην Ιστορία το ελαιόλαδο έχει διαμορφώσει τις κοινωνίες, την οικονομία και τον πολιτισμό της λεκάνης της Μεσογείου για περισσότερους από 35 αιώνες. Φοίνικες, Έλληνες, Ρωμαίοι, Βυζαντινοί και πόσοι άλλοι γνώρισαν το δώρο από της φύσης, το καλλιέργησαν το ανέπτυξαν και το κληροδότησαν στη σύγχρονη εποχή, ως αγαθό πολύτιμο.
ΈΛΑΙΟ ΕΛΕΩ ΧΡΟΝΟΥ
Η καλλιέργεια της ελιάς αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία της ελληνικής αγροτικής δραστηριότητας μέσα στους αιώνες. Αύτη είναι μια τέχνη αυθεντική που η OBLIVION συνεχίζει να διαφυλάσσει και να εξασκεί στην παράγωγη των προϊόντων της.
Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Στη OBLIVION διαφυλάσσουμε την ποιότητα και την αυθεντικότητα του ελαιολάδου, από την πρώτη στιγμή της διαδικασία παραγωγής εφαρμόζοντας την εν ψυχρώ εξαγωγή του.
Έτσι, με την ψυχρή έκθλιψη της ελιάς, το λάδι διατηρεί το πλούσιο άρωμα και την αυθεντική γεύση του, χωρίς τις απώλειες της θερμής επεξεργασίας, ενώ η διατήρηση των χαμηλών επιπέδων οξύτητας επισφραγίζει την αγνότητά του.
Έτσι, με την ψυχρή έκθλιψη της ελιάς, το λάδι διατηρεί το πλούσιο άρωμα και την αυθεντική γεύση του, χωρίς τις απώλειες της θερμής επεξεργασίας, ενώ η διατήρηση των χαμηλών επιπέδων οξύτητας επισφραγίζει την αγνότητά του.